Izjava o varnosti

Zakon o varnosti in zdravju pri delu (Ur.l.RS, št. 43/2011) določa obveznost delodajalca, da pisno oceni tveganja, katerim so delavci izpostavljeni. Izjava o varnosti z oceno tveganja predstavlja osnovni dokument, s katerim se vzpostavi sistem varnosti in zdravja pri delu.
 
Namen sprejetja izjave o varnosti je ugotovitev možnih vrst nevarnosti in škodljivosti na delovnem mestu in v delovnem okolju ter na podlagi ocene tveganj za nastanek poškodb in zdravstvenih okvar določiti ukrepe za varno in zdravo delo.
 
Izjavo o varnosti je potrebno redno dopolnjevati (ob uvedbi novih delovnih postopkov, nove delovne opreme, ko obstoječi preventivni ukrepi niso zadostni oziroma niso več potrebni,…) in jo usklajevati s spremembami zakonodaje.
Pri izvajanju storitev sodelujejo strokovnjaki z ustrezno izobrazbo, dolgoletnimi izkušnjami, odličnimi referencami in predpisanimi strokovnimi izpiti.

Organizacija , postopki, evidence , operativni dokumenti, arhiviranje in druga opravila, ki zagotavljajo strokovnost in sledljivost postopkov, dogodkov in dokumentov se izvajajo z najbolj sodobno merilno in programsko opremo in na osnovi poslovnika družbe.

Pri izvedbi naših storitev se prilagodimo v celoti vašim željam in potrebam, časovno in terminsko. Storitve usposabljanja lahko izvedemo v vaših prostorih oziroma na delovnem mestu. Določene storitve izvajamo skupno z našimi pogodbenimi strankami.

Z našim strokovnim znanjem, tehnično dovršenostjo želimo postati vaš strokovni svetovalec, partner, področja katerega že vrsto let uspešno obvladujemo. Dovolite da vam dokažemo da smo pravi partner za vas.

Za vse dodatne informacije nas pokličite ali nam pošljite sporočilo.
Copyright © 2023, lerolesnjak.si | O piškotkih