Usposabljanje za varno delo

20160212_112545
20160212_113215
CIMG3047
Zakon o varnosti in zdravju pri delu (Ur. list RS št. 64/01) določa, da mora delodajalec vsakega zaposlenega (redno, honorarno, pogodbeno, začasno delo, študentski servis) usposobiti za varno opravljanje dela.
 
Usposabljanje je potrebno izvesti ob sklenitvi delovnega razmerja, ob razporeditvi na drugo delovno mesto, ob uvajanju nove tehnologije in novih sredstev za delo, ob bistveni spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu ter pred pretekom roka, ki je v Izjavi o varnosti z oceno tveganja določen za občasne preizkuse usposobljenosti za varno delo.
 
Usposabljanje mora biti prilagojeno posebnostim delovnega mesta,  izvajamo ga po programu teoretičnega in praktičnega usposabljanja za varno in zdravo delo, ki je izdelan na podlagi ocene tveganja in se prilagaja posebnostim delovnega mesta. Na podlagi uspešno opravljenega usposabljanja za varno delo izdamo ustrezno potrdilo.

Izvajamo:

  • teoretično in praktično usposabljanje delavcev iz varnosti in zdravja pri delu
  • teoretični in praktično usposabljanje delavcev za varno delo z nevarnimi kemikalijami
  • teoretično in praktično usposabljanje delavcev za varno delo z motorno žago za delo v gozduopravljanje izpita za viličarista, upravljavca dvigal, dvižnih košar, mostnih dvigal
Pri izvajanju storitev sodelujejo strokovnjaki z ustrezno izobrazbo, dolgoletnimi izkušnjami, odličnimi referencami in predpisanimi strokovnimi izpiti.

Organizacija , postopki, evidence , operativni dokumenti, arhiviranje in druga opravila, ki zagotavljajo strokovnost in sledljivost postopkov, dogodkov in dokumentov se izvajajo z najbolj sodobno merilno in programsko opremo in na osnovi poslovnika družbe.

Pri izvedbi naših storitev se prilagodimo v celoti vašim željam in potrebam, časovno in terminsko. Storitve usposabljanja lahko izvedemo v vaših prostorih oziroma na delovnem mestu. Določene storitve izvajamo skupno z našimi pogodbenimi strankami.

Z našim strokovnim znanjem, tehnično dovršenostjo želimo postati vaš strokovni svetovalec, partner, področja katerega že vrsto let uspešno obvladujemo. Dovolite da vam dokažemo da smo pravi partner za vas.

Za vse dodatne informacije nas pokličite ali nam pošljite sporočilo.
Copyright © 2024, lerolesnjak.si | O piškotkih