Požarna varnost

Smo pooblaščena organizacija za izvajanje strokovnih nalog varstva pred požarom v skladu z odločbo Uprave RS za zaščito in reševanje št. 8450-126/2011-4-DGZR.

Naše podjetje Vam nudi celovito svetovanje in ureditev požarne varnosti z izdelavo vseh potrebnih dokumentov, katere morate imeti skladno z našo zakonodajo (požarni red, ocena požarne ogroženosti, načrti evakuacije, požarni načrt,…)
Pri izvajanju storitev sodelujejo strokovnjaki z ustrezno izobrazbo, dolgoletnimi izkušnjami, odličnimi referencami in predpisanimi strokovnimi izpiti.

Organizacija , postopki, evidence , operativni dokumenti, arhiviranje in druga opravila, ki zagotavljajo strokovnost in sledljivost postopkov, dogodkov in dokumentov se izvajajo z najbolj sodobno merilno in programsko opremo in na osnovi poslovnika družbe.

Pri izvedbi naših storitev se prilagodimo v celoti vašim željam in potrebam, časovno in terminsko. Storitve usposabljanja lahko izvedemo v vaših prostorih oziroma na delovnem mestu. Določene storitve izvajamo skupno z našimi pogodbenimi strankami.

Z našim strokovnim znanjem, tehnično dovršenostjo želimo postati vaš strokovni svetovalec, partner, področja katerega že vrsto let uspešno obvladujemo. Dovolite da vam dokažemo da smo pravi partner za vas.

Za vse dodatne informacije nas pokličite ali nam pošljite sporočilo.
Copyright © 2024, lerolesnjak.si | O piškotkih